ГОРЧИЦА
Sinapis alba L.
Культивується в Україні головним чином з метою отримання гірчичної олії. Насіння білої гірчиці позбавлене запаху, тому смак її різкіший і грубіший.
Гірчицю можна застосовувати не тільки як приправу та ароматизатор до м'ясних гарячих та холодних страв, особливо до ковбасних виробів та жирного м'яса, як це вважають зазвичай. Вона може бути одним із компонентів різних соусів, а також емульгатором, тобто служити захисним покриттям при тепловій обробці ніжних продуктів.
- М'яса свійської птиці, телятини, риби: філе (м'ясне або рибне) обмазують гірчицею і запікають у такому вигляді в духовці - гірчиця не тільки запобігає зникнення соку з того чи іншого виду м'яса, але і одночасно ароматизує його. Для емульгації різних видів продуктів слід застосовувати гірчицю різного складу, різних сумішей з огляду на сумісність прянощів з різними харчовими продуктами.
Інформація для замовлення
- Ціна: 45 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 10 кг