Гарбуз Солодкий пиріг (20 г) (в упаковці 10 пакетів)
70 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- Немає в наявності
- Тільки оптом
- +380 (96) 213-20-88
- +380 (99) 313-18-00
Солодкий пиріг — урожайний сорт столового гарбуза ранніх термінів дозрівання, період вегетації триває 85-100 днів від появи до збирання врожаю.
Плоди округло-плоскі, яскраво-оранчевого кольору, маса гарбуза 2-3 кг. М'якоть жовтого кольору, зі щільною консистенцією, хрустка, соковита, солодка на смак. Сорт цінується за високі показники врожайності в різних кліматичних умовах. Зберігається без втрати властивостей тривалий час — 3-4 місяці.
Сорт солодкий пиріг — чудово підходить для приготування кулінарних страв, випічки, консервування.
Агротехніка
Гарбуз Солодкий Пиріг вирощується розсадним способом або посівом насіння в відкритий ґрунт. Термін виробництва розсади 20-25 днів.
Під час перебування у відкритий ґрунт насіння гарбуза висівають у лунки по 2-3 шт., глибина закладення 3-5 см. Після появи сходів проводять прорізування. У період появи зав'язок на головній плеті залишають перші 3-4 зав'язки, потім прищипують верхівку.
Рослинам гарбуза необхідні регулярні поливи, прополки, розпушування ґрунту та підживлення.
Терміни посіву у відкритий ґрунт — у майці, схема посадки 100 х 100 см, для гарбуза вибирають сонячні зони та південні схили. Збирання врожаю — у супутньо-сентябрі, термін зберігання врожаю — 3-4 місяці.
- Ціна: 70 ₴/упаковка